• Type:
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Om oss

Information om oss
TV100 är en registrerad tv-verksamhet som både är en linjär television samt så kallad beställ-tv som på engelskt uttal kallas för On Demand. Vi försöker skapa en hybrid till mediaplattform under Fri Television Skandinavisk Media AB med allt från film, dokumentärer, serier, och tidningsartiklar.

Oberoende
När det gäller TV100 är målet att få dagliga direkta sändningar som nya filmer publicerade, med allt om nyheter, dokumentärer, barnprogram, matprogram och kultur.  Men framförallt vill vi vara oberoende från politiskt inflytande men ser oss dock som förvaltare av kultur i Sverige.

TV´s oberoende kan också ta uttryck av brist av ägande av teknologi, exempelvis förlitar sig tv-kanaler på andra mediaplattformer så riskerar innehållet (content) stoppas eller försinkas eller av tekniska problem inte kan sändas. Exempel den 13e Mars 2019 så fick vår ip-signal problem att nå destinationen Facebook, som hade globalt problem och kunde under ett dygn inte få videoinlägg eller direktsändningar publicerade.
Vi var dock inte beroende utan samma signal skickas simultant till tv100.se och på så sätt förlorade vi den dagen bara hälften av våra tittare och kunde omdirigera trafik.

Vill du besöka oss?
Vi finns i Stockholm på Fridhemsplan Sankt Göransgatan 84, Stockholm. (ring på porttelefonen under bokstaven T .

Du kan även nå oss på:

info@tv100.se
Telefon: 0700 944 999

Organisation
Vi riktas oss mest till de tre stora städerna – Malmö – Göteborg – Stockholm men vi tittar även på att försöka etablera oss i Umeå. Våra sändningar som direkta linjära och beställ-tv kan nås av alla medborgare i Sverige som utrikes.

Vår första lokala station utöver Stockholm är TV100 Södra och har sin bas i Malmö
Kontakta TV100 Södra? Läs mer här>

Scroll to top